VFBAB

Information för nya kunder

VFB AB är ett bolag som bildades 2008 av de sex största båtklubbarna i Västerås. VFB AB hyr ut vinteruppställningsplatser för fritidsbåtar i Västerås samt ombesörjer upptagning och sjösättning i samband med vinteruppställningen. VFB AB disponerar ytor för vinteruppställning av ungefär 900 båtar på tre olika områden i Västerås.

Här finns en karta till våra upptagningsplatser.

Här finns prislistan för våra tjänster och här finns våra villkor för upptagning och vinteruppställning. Läs igenom villkoren noga. VFB AB gör också ett proaktivt arbete för att värna om miljön i samband med bottentvätt och vinteruppställning av båtar. Mer information om miljöarbetet finns här

Bokning och betalning av alla tjänster sker direkt här på hemsidan. Vi använder betalningsleverantören payer.se för säkra betalningar på internet med kreditkort eller internetbank. Mer information om bokning och betalning finns här.

Anmäl intresse för att bli ny kund

 1. Vi har nästan fullt på alla våra ytor. Om du vill bli ny kund hos VFB AB ber vi dig därför först kontakta vår verksamhetsansvarige Mathias Björklind via email på bokning (snabela) vfbab.se för att ställa dig i vår kö. Ange följande uppgifter i din ansökan
  1. Namn, adress och kontaktuppgifter
  2. Båttyp, längd, bredd och vikt
  3. Vilken tjänst/uppställningsplats du vill stå i kö för
  4. Ange vilken hemmahamn din båt har
  5. Ange om du är medlem i någon båtklubb
 2. Vi bekräftar via email att vi mottagit din anmälan samt när vi tror att vi kan återkomma med besked om platstilldelning.
 3. När vi får en plats tillgänglig som vi kan tilldela dig så meddelar vi dig via email.
 4. Bekräfta via email om du vill ha den tilldelade platsen.
 5. Nästa steg är att registrera dina personuppgifter för vårt kundregister, detta görs här direkt på vår hemsida.
 6. När vi granskat din ansökan får du en bekräftelse via email. Bekräftelsen kan dröja någon dag eller två.
 7. Sedan kan du gå in på vår bokningssida och boka och betala din upptagning.

Vi påminner om att VFB AB är ett företag som drivs av båtägare för båtägare och att det är din egen medverkan och goda förberedelser som gör det möjligt för oss att fortsätta hålla kostnaderna på en rimlig nivå. Hjälp gärna övriga båtägare medan du väntar på din tur så går det snabbare och smidigare för alla. Framför gärna synpunkter på förbättringar till vår slippersonal.